Przetwórstwo warzyw i owoców

Przetwórnia pieczarek Lomania obok dystrybucji świeżych grzybów oferuje sprzedaż pieczarek przetworzonych – blanszowanych, pasteryzowanych i sterylizowanych. Oferujemy też bogaty wybór gotowych produktów gastronomicznych.


Przedsiębiorstwo Lomania prowadzi skup i przetwórstwo warzyw (głównie pieczarek) od 1990 roku. Wśród oferowanych przez nas produktów znajdują się zarówno pieczarki świeże, jak i poddane obróbce. Wśród nich znajdziecie Państwo między innymi wyroby będące świetnymi półproduktami do wytwarzania wyrobów gastronomicznych oraz gotowe produkty spożywcze. Niezależnie jednak, który z artykułów Państwa interesuje, możecie mieć pewność, że macie do czynienia z wyrobami najwyższej jakości.

Spośród wyrobów gotowych, które oferuje nasza przetwórnia pieczarek, na szczególną uwagę zasługują:

  • farsz pieczarkowy – pieczarki z dodatkiem cebuli i przypraw,
  • pieczarki po grecku – w sosie pomidorowym z dodatkiem ziół i przypraw,
  • pieczarki marynowane – w zalewie z dodatkiem octu, cukru oraz warzyw i przypraw,
  • pieczarki la provenҫale – przygotowane we francuskim i włoskim stylu pieczarki z dodatkiem oliwy, ziół i przypraw.

Poniżej znajdziecie Państwo dokładne informacje na temat dostępnych w ofercie przetwórni Lomania pieczarek świeżych, pasteryzowanych, blanszowanych i sterylizowanych.


Asortyment

CAŁE
grafika 6 grafika 7 grafika 8 grafika 9 grafika 10 grafika 11
16-20 mm 20-25 mm 25-30 mm 30-35 mm 35-45 mm > 45 mm
KROJONE
grafika 12 grafika 13 grafika 14 grafika 15 grafika 16 grafika 17
20-25mm 25-35mm 35-45mm Hotel 1x krojony Hotel 2x krojony Hotel 3x krojony
POZOSTAŁE TYPY
KOSTKI POŁÓWKI ĆWIARTKI KAPELUSZE
grafika 18 grafika 19 grafika 20 grafika 21

Specjalności

Spośród wyrobów gotowych, produkowanych w przetwórni pieczarek Lomania, na szczególną uwagę zasługują:

 

grafika 22 Farsz pieczarkowy - pieczarki z dodatkiem cebuli i przypraw.
grafika 23 Pieczarki po grecku - w sosie pomidorowym z dodatkiem ziół i przypraw.
grafika 24 Trifolati, Pistou, pieczarki po prowansalsku - przygotowane we Francuskim i Włoskim stylu - pieczarki z dodatkiem oliwy, ziół i przypraw.